Preview Mode Links will not work in preview mode

BHS Insights

Apr 30, 2020

Fyzické zlato nejde vytisknout a existuje pouze v omezeném množství, proto by jeho hodnota do budoucna mohla narůstat. To téměř jednomyslně dokládá většina technických analýz, které hovoří o nárůstu hodnoty zlata na 1 800 až 2 000 dolarů za troyskou unci. Žijeme v době, kdy žádná centrální...


Apr 29, 2020

Stát by se měl pokusit využít nízkých cen ropy. To může udělat například tím, že naplní nádrže svých hmotných rezerv až po okraj. Vyšší zásoby ropy pomohou České republice přestát nepříjemné události ve světě, které dříve či později přijdou.


Apr 28, 2020

Kapitál nezná hranice a putuje za nejvyšším zhodnocením. V případě, že evropské akcie začnou být přeregulované, hrozí, že se investoři přesunou z Evropy do Spojených států. Chybějící kapitál by následně prohloubil současnou krizi.


Apr 27, 2020

Přestože se hospodaření státního rozpočtu České republiky výrazně zhoršuje a dluh naší země rychle narůstá, ratingové agentury nás hodnotí jako spolehlivého dlužníka. Na tom se pravděpodobně nic nezmění ani po sanaci ekonomických dopadů pandemie koronaviru.


Apr 24, 2020

Legendární investor Warren Buffett řekl, že akcie, které nejsme připraveni držet po dobu deseti let, bychom neměli vlastnit ani deset minut. Chtěl tím říct, že investování na burze je dlouhodobou disciplínou a investoři by měli být připraveni na krátkodobé nezdary. Skutečná černá labuť by na...