Preview Mode Links will not work in preview mode

BHS Insights

Jun 30, 2020

Lidé očekávají příchod horších časů a začali si více spořit. Přesto stále platí, že drtivou většinu svých příjmů hned utratí.


Jun 29, 2020

Na burze jsme svědky neuvěřitelných příběhů. Cena akcií Wirecard se během několika dní snížila o 99 procent, aby se následně zvýšila o 216 procent. To spíše než seriózní obchodování připomíná hru v kasinu.


Jun 26, 2020

Rozdělování peněz v rámci pandemické pomoci budí emoce po celém světě. V některých zemích si lidé stěžují na zdlouhavé a byrokratické procesy, které rozdělování peněz doprovázejí. V jiných zemích je zas kritizována nedostatečná kontrola a zneužívání vyplácené pomoci.


Jun 24, 2020

BHS Real Estate Fund SICAV je zaměřen na investice do moderních kancelářských budov. Jedná se primárně o budovy, jež jsou atraktivní pro nájemníky, kteří požadují kanceláře v perfektním technickém stavu v dobře dostupných lokalitách. S potěšením tak konstatujeme, že máme v portfoliu novou...


Jun 23, 2020

Zlato je fenomén, který výrazně ovlivňuje lidstvo již zhruba 4000 let. Za tu dobu se nikdy nestalo bezcenným, proto je považováno za dobrého udržitele hodnoty. Navíc v letošním roce zlato patří mezi nejvýnosnější aktiva, když se jeho dolarová hodnota od začátku roku zvýšila o více než...